En promenad i vårsolen…

Godmorgon min vänner ,igår var jag och A ute och gick en långrunda. Tanken var att vi skulle ta en runda som vi inte alls hade gått innan så vi passerade det gamla vattentornet som förövrigt Frej Larson äger, ja ni vet han från Slagsmålsklubben, Maskinen och Far & Son. Ja vi har en och annan kändis i denna stad.

Promenaden var mycket givande och det var ett härligt väder denna kväll , vid vattentornet såg vi två konstverk som jag faktiskt aldrig sett innan trotts att jag brukar vara där uppe och fota

Det ena är en drake  men vad det andra är vet jag inte men draken är skapade av Kim Demåne och ska vaka över Ronneby.

 

 

Postar i Äventyr    Tagged , , , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *