En ny tatuering sitter nu på benet

Photo by Lucas Lenzi on Unsplash
Bilden har inget med våra tatueringar att göra!

När man talar om trollen så dyker det helt plötsligt upp en möjlighet att få göra en ny tatuering, denna var egentligen inte alls planerad utan den blev bara av nu när vi hade denna möjligheten.Så sagt och gjort så åkte jag och Anna upp till WeatherMan Tattoo och gaddade oss, nu är han absolut inget proffs utan vi fick agera lite försökskaniner för honom.

Först ut vara jag som skulle ha en G-klav i form av en gitarr, lite nervös måste jag nog säga att jag var inför detta projekt. Det är ju några år sen jag gjorde min förra gadd, känslan infann sig ganska snabbt och jag kom ihåg varför jag älskar att bli tatuerad. Visst detta var en liten en som inte tog så lång tid att göra, men han var så noga och hastade inte genom den bara för att den var liten. Resultatet blev hur bra som helst och jag blev mycket nöjd.

Sen var det Annas tur att sätta sig under nålen, hon skulle göra något mycket större och lite mer komplicerat än vad min g-klav var. Funderade lite på om han mäktade med att göra denna gadd, men han fixade den galant. Man blir ju lite fundersam när motivet blir lite mer komplicerat och inte alls så enkel som min g-klav var. Hon ville nämligen ha en 7 med vingar, men han fixade det och Anna blev hur nöjd som helst med resultatet.

Postar i Livet    Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

Kommentera