Idag är det påskafton och vanligtvis så brukar vi fira det genom att vara hos mina föräldrar och leta påskägg, men som alla vet så råder det lite annorlunda omständigheter i världen just nu.  Vi har således fått fira den på balkongen med lite hämtmat, ja vi försöker stödja de företag som finns i Ronneby. Visst börjar även vi som inte är så sociala av oss märka av en viss form tristess av hela denna situation, man får försöka hitta på saker att göra hela tiden.

En sak är ju helt säker och det är att jag numera vet hur man ska tvätta händerna, det har nästan gått till en överdrift och jag får hejda mig.
Så vad har jag för tankar på hur framtiden kommer att se ut efter allt det här?

1. En ökad psykisk ohälsa hos människor.
2. Ökad solidaritet bland människor.
3. En ökad handel på nätet generellt.
4. Friskare luft i samhället.
5. Ekonomiskt kaos en tid framåt.


Jag är ganska säker på att vi kommer se stora förändringar i samhället efter det här, tror även när alla gränser är öppna så kommer man vara försiktig med var man reser. Detta tror jag för att vi har sakta men säkert börjat komma  in i en normalisering av den situation vi lever i dag, det kommer ta tid innan vi vakna upp och faktiskt inser att vi kan åka till andra länder igen. Men som all kriser så kommer även denna falla i en glömska, vi kommer enbart känna igen dem i historieböckerna som året då vi lärde oss tvätta händerna och hamstra toapapper.
Hur tror ni situationen kommer att se ute efter Covid-19?