En kväll på Pinchos

Sitter nu och vänta på att frukosten ska servers här på hotellet, har sovit så där då det varit en massa ljud runt omkring. Förstår nu varför man fick ett par öronproppar, det är inte tyst någonstans här. Trotts det så har det varit en angenäm vistelse här i Helsingborg.

Pinchos

Igår var vi och åt på en mycket trevlig med även helt unik restaurang, har aldrig ätit på ett ställe där man beställer maten från appen i mobilen. Men det fungerade redigt bra tycker jag. Det här ett koncept som fungera för barn med då till en början är cirkus tema, samt att det är små rätter man beställer in. Min nota slutade denna kväll på 244 kr och det tycker jag inte var så där jättedyrt, hade nog räknat med att det skulle bli lite dyrare.

Det var iallafall väldigt trevligt att träffa alla bloggare, men det blev som i Kristianstad. De som kände varandra höll sig på sin kant och snackande medan jag höll mig mest i bakgrunden. Trotts det här så var det väldigt kul att lyssna vad de hade att säga, dock var det väldigt lite snacka om bloggande. Kändes nästan som att det här var ett ämne som var tabu att prata om, självklart var det inte det men känslan fanns där hos mig.

Så nu reser jag snart hem och det ska faktisk bli skönt att kunna säga att jag fixade det här, så stolt över mig själv.

17 thoughts on “En kväll på Pinchos

  1. Pinchos har vi här i Stockholm. Dottern älskar det stället. Visst är det lite coolt att man beställer via en APP. Tror minsann att jag har bonus med två gratis tapas. Det måste ju betyda att det är dags att åka dit igen. Tråkigt med så mycket ljud runt omkring hotellrummet. Klaga skulle jag gjort. Ha en bra söndag

  2. Har själv aldrig varit på Pinchos faktiskt men verkar mysigt så får nog bli ett besök framöver! Oavsett så är du verkligen en stor inspiration, så himla tufft av dig att åka iväg och ”utsätta” dig för något som jag förstår är väldigt jobbigt för dig. Roligt att det blev lyckat!

  3. Tråkigt att snack om bloggande kändes tabu, vore annars något man skulle passa på att prata om, med likasinnade runt sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.