En kväll med geocaching!


Skulle egentligen skriva om det här igår kväll men jag var alltför trött, rättare sagt vi var alla så trött igår när vi kom hem efter att ha varit ute och cachat lite. Det blev några timmar där ute i skogen, vi var ute med Martin och Ann-Louise och givetvis var Charlie med.

Vet ej om han tycker det är roligt, men han verkar tycka det är redigt kul att vara ute med oss när vi letar.Igår lyckade vi med att plocka fem stycken varav två var Mystery Cache, Martin lyckades lösa den som gäckat mig och Anna en bra tid så det kändes skönt.

Det här var en mycket härlig runda som jag tror vi alla behövde igår.

Lite bilder från kvällen..

Postar i Geocaching    Tagged , , , , ,     6 kommentarer    

6 tankar om “En kväll med geocaching!

  1. Nästa gång får ni hjälpa mig med en cach som gäckat mig. 😉
    SV: jepp får kolla i slutet av månaden om man kan beställa ett coin. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *