En kväll i spelets tecken!


Så nu efter en dag med möblering där vi slagit halvt ihjäl oss så tar vi kväll,  vi har bjudit hem Martin och Ann-Louise för lite mat och spel. Då vi haft full upp med möblering under dagen så blev det att vi beställde hem mat från Onlinepizza.se, otroligt smidigt när man inte orkar laga mat eller gå och hämta maten själv.

Spelet denna kväll blev “Mellan tummen och pekfingret“, ett spel som till en början verkar krångligt men blev lättare att förstå under spelets gång. Det var faktiskt första gången jag spelade det här och fann det väldigt kul, man lärde sig till och med lite under spelets gång.

Jag gillar verkligen inte sällskapsspel i vanliga fall, så det är ett gott tecken att jag gillade det här.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , , , ,     9 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

9 tankar om “En kväll i spelets tecken!

  1. Tack ännu en gång för gott sällskap och trevlig kväll. Var första gången jag spelade det med och fann också det roligt. Jag har inte mycket för frågespel annars men det här var kul.
    Jag har många brädspel hemma så vi ska nog kunna locka fram din lilla brädspelsnörd. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.