En galleri app blir till!

Vi vandra in i december månad och den här gången så kommer jag få sitta mycket vid datorn, tro det eller ej men vi har en uppgift som ska utföras enligt scrum och agila metoden Med en inlämning den 22 december.

Detta är ett projekt som består av två delar, den första är att vi skall skapa en webbapplikation med HTML, CSS & JavaScript och den andra är att vi skall arbeta agilt utifrån ramverket SCRUM.

Projektet i det stora hela lämnas in i grupp. Varje grupp (3 pers) kommer att ha ansvar för att leverera en webbapplikation skriven med HTML, CSS & JavaScript. Detta skall vara en (Single Page Application) dvs den skall endast bestå av en HTML sida. Innehållet i denna app skall skapas dynamiskt, dvs ni skapar allt innehåll i body med javascript.

Vår grupp valde att göra en galleri app, en applikation för att spara, ladda upp och organisera foton eller andra bilder.

Vi skall under projektet arbeta Agilt och utifrån ramverket scrum. Dvs vi kommer att bilda scrum-team! vi kommer att genomföra de olika scrum-aktiviteterna och dokumentera hur vi har arbetat under arbetets gång för att sedan redovisa detta i en rapport.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *