En fundersam torsdag!

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!

Sitter här och är ganska fundersam idag, vet ej hur jag ska hinna med allt som ska göras. Fick en mängd med nya samarbeten igår som jag ska försöka pressa in de kommande dagarna, vet dock inte hur det ska fungera då jag även har en video som måste redigeras klart. Visserligen så är den nästan klar då jag satt med den igår.

Den video är ett samarbete som egentligen måste upp först men det har varit svårt att få till en bra video på det hela, men jag tror jag lyckades ganska bra igår. Har bara slutredigering kvar som jag hade tänkt göra idag.

Så nu får vi se hur jag ska lägga upp denna dag !

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “En fundersam torsdag!

  1. Min man jobbar också med filmeditering.. Krävs mycket tid! Ett tips från honom är att kolla in YouTube klick där dem instruerar om hur man editerar filmer 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.