En familj som alla andra familjer men ändå inte

spjalkoEn tripp till Spjälkö nu på kvällen för att fira min mor lite lätt, det blir mer firande imorgon. Det blir ett kort inlägg nu , mest bara för att vissa hur fint det är ute hos dem. Jag är trött nu efter att ha packat och även stått ute med detta kaos som det blir när vi ska bestämma något i vår familj, seriöst hur orkar de mun hugga på varandra på det sättet. Jag lutar mig tillbaka och är tyst som en mus, alla som känner mig något inser att det här är inte rätt miljö för mig. Christer tar plats och han pratar gärna och ganska högljudd av sig, Christer är inte så pratglad när han är hos föräldrarna för där kvittar det för ingen kommer lyssna ändå. Oj det blev ett lång inlägg ändå, en kväll med dem är som en evighet för mig.

Är jag orättvis , kanske men sanningen är den att jag drar mig för att umgås med dem just för att jag blir så trött i huvudet av allt prata och den irriterade stämningen som faktiskt det kan blir när de tär många viljor.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD, Äventyr    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.