En envis förkylning


God kväll mina vänner!
Vi skulle egentligen ha varit i Olofström nu, men tyvärr mår både jag och Anna för dåligt för att orka åka iväg någonstans. Så det fick bli Burger King med barnen som plåster på såren för att vi inte åkte iväg, tror nämligen att båda barnen hade sett fram emot det.  Det är mig envis förkylning det här som vägra ge sig, håller i sig vecka efter vecka och bara irriterar en.

Det var bara synd att både jag och Anna skulle åka ditt på den här förkylningen, man orkar ju knappt något alls. Vi har fixat så lilla Charlie fick åka till “Spa Drömma” tills imorgon.

Nej nu orkar jag inte skriva mer.

Hoppas ni får en trevlig fredag

Postar i Livet    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “En envis förkylning

  1. Trist att förkylningen hindrade era planer. Hoppas den går över snart och att ni då kan genomföra era planer.. Vad är spa drömma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *