En elefant och ett kylskåp gick på yoga..

Photo by Marion Michele on Unsplash  

Igår var jag och Anna på vårat första passa yoga, detta var något som jag aldrig gjort tidigare. Jag fick känna på muskler som jag inte trodde fanns, samt så är jag vig som ett kylskåp. Det är helt sanslöst hur ovig man egentligen är, vissa av de övningar man gjorde var helt omöjlig för en annan att göra. Man såg mer ut som ett kylskåp eller en elefant som försökte göra något som skulle föreställa Yoga.

Fördelen med att vara nybörjare är att man få göra fel, man får var nybörjare och pröva på det här utan att skämas. Både jag och Anna är nybörjare och vi fann det väldigt kul trotts att vi såg ut som elefanter och kylskåp. Men ger vi det några gånger så kommer vi ha mjukat upp våra leder så pass att vi kommer kunna göra dessa övningar utan problem. Så nästa onsdag kommer vi vara där igen och ge det ytterligare en chans.

Namaste

20 thoughts on “En elefant och ett kylskåp gick på yoga..

  1. Vad roligt att ni båda vill ge det en chans till, alla är vi barn i början som sagt 🙂 Skönt att göra något för kroppen och att göra det tillsammans med någon man tycker om gör ju bara saken ännu bättre, kul! 🙂

  2. Haha, känner igen det där med att känna sig som en elefant eller ett kylskåp 😀 Gick också på yoga förr, så skönt, det blir bättre efter hand så håll ut, du och din sambo kommer bli smidigare med tiden 🙂

  3. kul att testa något nytt, det ska man inte vara rädd för! Jag har också velat testa yoga, men det går på så konstiga tider här på mitt gym, typ kl- 05:45, liiiite för tidigt för min del haha!

  4. Har också provat på yoga, man blir chockad när man får känna av ett helt pass. Sen de där med ovig känner jag i gen.

  5. Vig som ett kylskåp! ? måste sno den titeln! Jag själv Tycker Om yoga! 🙂 Får tankarna o virvla med allt annat än det vardagliga! 🙂

  6. Hahaha åh vad jag kände igen det där. Provat yoga 1 gång och vågade mig aldrig mer tillbaks ? måste ha varit en hemsk upplevelse som åskådare ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.