En doftande uppleves!

Ett samarbete med Doftriket

Jag är en ljusmänniska och jag älskar allt som har med dofter att göra, detta är till min sambos stora förtret då jag kommer hem med en mängd olika rökelser och ett och annat doftljus.
När jag nu fick den stora äran att testa ljus från Klinta så var hon lite skeptisk, men när det väl kom så var det ett helt andra ljud från henne. Då skulle vi helt plötsligt testa det med en gång, jag hade valt doften av ros på ljuset då det kändes som något som skulle passa både henne och mig.

Detta är något så unikt som ett massageljus som är helt veganska, gjorda av plantoljor och vax som är förnyelsebara produkter.

Så här ska du använder det!
Man ska tänd ljuset och låt det brinna i ca 10 till 15 minuter så att det bildas en oljan. Sen kan man doppa fingrarna eller så häller man oljan på huden direkt,oljan som bildas av värmen håller en ljummen och behaglig temperatur, perfekt för massage.

Då min kära sambo är lite känslig av sig så gnällde hon mest under helt tiden jag masserade hennes axlar och rygg, hon påstår att det var knutor men jag är ganska säker på att hon bara är väldigt känslig.

När det sen var min tur att bli masserad så var jag givetvis inte alls lika gnällig, jo det var jag för hon gav igen med exakt samma mynt. Men tro det eller ej så var detta precis vad vi båda behövde, både jag och min sambo känner hur avslappade vi blev efter denna massage. Vi kommer med all säkerhet att använde det här igen.

Vill man nu inte bli masserad så kan man använda det ett vanligt doftljus, det doftar inte så starkt som vanliga doftljus brukar göra. Det här en perfekt julklapp som passar de flesta.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Sponsrat    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “En doftande uppleves!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.