Photo by Vasily Koloda on Unsplash

När man loggar in på antagning.se så möts man av ett rött meddelande som lyder “DIN ANMÄLAN ÄR LÅST PÅ GRUND AV ATT URVAL PÅGÅR“.
Tro ni man blir nervös då, jo det blir man. Man blir så nervös att man har svårt att tänka klart och fokusera sig denna dag. Det är nu bara en dag kvar tills man får domen, kommer jag börjar studera till hösten eller blir det arbetsförmedlingen för hela slanten.

Varför fortsätter du inte skriva sponsrade inlägg?
För det första så får jag inte in så pass mycket att det räcker till att kallas heltidsjobb, det svåra är att vissa månader kan man få in redigt gott med pengar. Andra månader kan det var så pass lite att det knappt är värt att kallas för jobb.
Det andra är att jag vet inte om jag vill ha det som ett heltidsjobb, tror det är stor risk att jag tappar sugen på att skriva om man känner sig tvingad. Det ska ju vara kul att skriva, inte ett måste.
Det tredje är att jag vill läsa till beteendevetare så jag kommer göra allt för att läsa det, jag kommer inte ge upp om jag nu inte kommer in i år. Det finns alltid nya möjligheter att söka in på linjen.

Men jag kommer fortsätta skriva , men bara tills den dagen jag inte finner att det är kul längre.