En dag hos optikern

Var hos optiken och kollade upp synen då jag haft huvudvärk sen en tid, uppenbarligen så var det på tiden då jag fått så dålig syn att jag behövde skaffa nya glas. Den här gången passade jag på att skaffa några nya bågar som var något modernare än de jag har nu, det är inget fel på dem men ibland behöver man förnya sig och nu hittade jag ett par riktigt snygga bågar.

Ni får se hur de ser ut om två veckor då jag inte kan kan hitta någon bild på dem någonstans, märket på dem är Jack & James och är så kallade halvbågar. Jag bestämde mig på stående fot att jag skulle ha dem, ni min vänner känner ni till märket så posta gärna en länk i kommentarfältet.

Postar i Livet    Tagged , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “En dag hos optikern

  1. Ska bli spännande att få se de nya bångarna 😀

    Svar: Han är inte värd någonting i min ögon längre!! kram

  2. Brukar oftast vara det som spökar när man har huvudvärk;)
    Svar: Okej, konstigt du vet väl att man måste ansöka för att komma med?

Kommentera