En cykeltur till Ekenäs

Utsikt från stranden

I onsdags var jag och barnen på en liten cykeltur, cyklarna bar oss till Ekenäs där de skulle får bada i några timmar.  Det finns många fördelar med att ha en badplats hyfsat när där man bor, tyvärr väger det ju inte upp att toaletter är grisiga och inte alls fräscha. Ska även sägas att det bara fanns en toa som var för badgäster, resten var för campinggäster. 

Om man nu ände sköter om ett ställe och det ska vara trevligt vara där, då kan jag tycka att det borde finnas omklädningsrum och mer än en toalett. Nu var det ju ingen katastrof, men jag kan tycka att det borde finnas mer än en toalett för badgäster.

Stranden

Annars är det här en trevlig badplats som passa både de unga och de äldre, här finns bryggor att hoppa från och en badstrand för de yngre. Våra barn var uppe en gång och drack och åt lite, sen vara det fullt ös nere i vattnet. 

Trotts att det är rökförbud på hela området så såg jag en och annan som struntade i det. Så tråkigt att man inte kan ta hänsyn till andra. Det är ju inte direkt svårt att gå utanför området om man nu är så röksugen.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera