Du ska alltid anlita en elektriker

I samarbete med Interel

Jag är vad man skulle kunna säga en hemmafixare, det finns dock en del saker jag inte göra på grund av säkerhetsskäl. En del av del av dem är eldragning i badrum, samt byter jag inte kopplingar på spisar. Vad jag gör själv är fixa strömbrytare och eluttag om det behövs, jag lägger även till extra eluttag om det behövs. Men jag rekommenderas inte att du gör det om du är minsta osäker på vad du gör, gör du minsta fel kan det blir stora konsekvenser.  Var inte dum utan anlita då hellre en elektriker till att göra dessa elinstallationer.  

Vi anlita en elektriker för att dra elen till vår fläkt i badrummet, visst det kostade en slant men det var det värt då jag trots mina kunskaper om el inte hade vågat göra det. Här är jag glad att det faktiskt var en elektriker som gjorde det, dels för att det är ett våtutrymme men även för att det inte är så lätt att dra el i dessa utrymmen. De valde även vilken fläkt som vi skulle ha, det kändes skönt att få en som passa vårt utrymme. Jag hade troligen köpt den billigaste jag kunde ha hittat, vilket kanske inte alls hade varit så lämpligt för oss. Det måste få kosta när man ska dra el på ett sånt ställe som ett badrum.

Om man nu väljer att anlita någon för att göra dessa jobb i ens hem så vet man ju att det blir perfekt från början, samt så kan du skylla på dem om något skulle gå snett. Många gånger så är det bäst att anlita dem för att få ett perfekt resultat. Om inte annat så täcker det försäkringen om något skulle gå snett, har du gjort det själv så finns det inget som kan rädda dig från att få betala allt själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.