Drömmen som aldrig slog in!

Samarbete med AZ Design


När jag var yngre så drömde jag ofta om att öppna eget, skulle nog säga att jag drömde nog om det här dagligen då jag fann det otroligt intressant. Jag skulle öppnat ett spelcafé men även en del där man kunde låna böcker och sitta och läsa, det skulle nästan fungera som en fritisgård med skillnaden att här skulle man kunna köpa spelrelaterade produkter.

Den här iden fick jag när jag hade läst en artikel i en tidning om hur de gör i japan på sina caféer för att locka en yngre generation, skillnad är att i japan har de även utvecklat till att man kan sova över, de fungera lite om små hotell.

Men som ni märker så slog  min dröm aldrig igenom, mycket för att den stad jag bor i är för liten. Jag kom så pass långt att jag letade efter  utemöbler till restaurang  och även en del hotellmöbler.

Jag valde att kolla på möbler för hotell och restauranger då de är lite snyggare än de som är anpassade för caféer enligt mitt tycke.  En dag kanske jag kommer att fullfölja min dröm om att öppna det där speciella café.  Men som läget är nu så finns det ingen chans eller möjlighet att göra det, det är ju inte direkt att bara start och hoppas att allt ska  ska ramla på plats. Först måste man hitta en lokal, sen är det hela den där tråkiga biten om finansiering. Kan ju inte säg att jag har det så där jättefett med pengar som läget är nu.  Men jag har hört att tro man på något tillräckligt mycket så kommer det slå in, vad tror ni, kommer jag fixa att starta ett café ?

Eller kanske är det bara en dröm som jag måste få behålla för mig själv.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Sponsrat    Tagged , , , , ,     16 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

16 tankar om “Drömmen som aldrig slog in!

  1. Jag tror att så länge du verkligen vill det så kommer det hända, var positiv. Och spelcafe hade lockat många människor, då det finns många som gillar spel. Det gör jag!

  2. Underbar dröm 😀 Jag har med en dröm om att öppna eget, ett baby/barn cafe där man kommer in med barnvagnar samt där finns en lekhörna till barnen så föräldrarna kan fika i lugn och ro 😀

  3. Åh men det låter som en riktigt bra idé och en fin dröm. Jag tycker verkligen att du borde försöka förverkliga den någon dag. Det skulle nog uppskattas av många.

  4. åh vad roligt med eget café! Tycker du ska fortsätta drömma och ge inte upp! En dag är det din tur att få öppna eget!! Lycka till 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.