Don’t Kill The Magic

m110_magic_-_dont_kill_the_magic_-_rasta_group_-_black_tshirt_largeDe flesta vet att jag är otroligt svag reggaemusik och när jag en dag slösurfade på Youtube så dök jag plötsligt på bandet Magic! och blev helt frälst i låten Rude, det är så att just den låten har en massa reggaetoner i sig så  jag var snabb att leta upp bandet på Spotify.

Visst hittade jag dem och nu har jag lyssnat igenom skivan “Don’t Kill The Magic” ett antal gånger och jag är inte besviken alls, inte lika mycket reggaemusik över de andra låtarna men ändå redigt bra.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.