Djupt snack om vänskap

cement

I går kväll så var jag ute och åt med några vänner från jobbet, det är intressant hur mycket det kan betyda för det sociala livet att kunna umgås med folk utanför jobbet.  Det är ju just det här som är viktigt att knyta band och kunna vara sig själv, inga krav på att vara det ena eller det andra bara vara sig själv.

Visst har jag vänner sen innan men vissa umgås man ju med på ett sätt och andra på ett annat sätt, det är svårt när man inser att en del av ens vänskapen är utpumpad och att man kommer till en situation när det inte finns något att säga mer. När vänskapen bygger på att en person ska höra av sig hela tiden för att det ska fungera så blir det väldigt fel, så vill jag inte att vänskapen ska vara.

Mitt beslut var kort och gott att jag slutade höra av mig till dem och låter dem sköta sitt liv så sköter jag mitt liv, livet går vidare och man hittar nya vänner att umgås med. En del stannar kvar och en del går vidare och hitta nya val i livet, tyvärr kommer det alltid vara någon som får lida eller blir sårad.  Men i slutändan så finner man den vänskap som fungera bäst för en själv.

änglar

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     5 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

5 tankar om “Djupt snack om vänskap

  1. Vänskap är något av det viktigaste som finns, man ska kunna ha ett stora bråk men ta sig igenom det om man bara kan prata med varandra och inte bara bli tyst.
    Vänner ska kunna stötta varandra och ge och ta, att vara vänlös eller ha få vänner som inte har tid så ofta, kan vara otroligt jobbigt och svårt för den som står där och egentligen bara vill vara så delaktig som man varit förr….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.