Djup analys om min hjärna.

img_20160928_151915Lördag morgon och jag hade tänkt att jag skulle ta tag i den där tvätten och kanske ta tag i att damma av lägenheten , det är en fin dag och jag hade hellre gått ut och fotat alla vackra höstlöv men jag har inte direkt den motivationen just nu.Det är lite frustrerande att ha så mycket jag vill göra men finner inte den motivationen som gör att man går från vilja till handling, troligen kommer det sluta med att jag går planlöst runt med musik i öronen och gör inget alls.

Jag skulle vilja veta vad det är som gör att jag dippar så här när jag faktiskt borde må bra, men det är väl ännu en av alla dessa funderingar som faktiskt det inte finns något svar på. Skulle jag tror på att det var något som påverkade mig så är det nog att när det blir lite för mycket för mig så måste min kropp och hjärna laddas om, det är inte så att jag tycker saker och ting är tråkigt för det gör jag inte alls.

Men är det så att att min hjärna måste göra det här för att smälta in allt som händer runt mig och ladda upp sig för en nya tider, lite som datorn som måste starta om när man har installerat ett nytt program i datorn, det är bara det att min hjärna ta lite längre tid på sig att starta om. Det här är nog det mest närliggande svara jag har på mitt mående.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.