Dirty Shirt – Freak Show

924960En gammal recension som jag skrev 2013.
När man gör en come back efter att inte har skrivit på ett tag så hade man kanske hoppats på att det var en annan skiva man skulle skriva om, men jag fastnade för den här istället på grund av dess extremt coola omslag. Bandets namn? Dirty Shirt.

Bandet kommer från Rumänien, det är väl kanske inte det land man först tänker på vad gäller hårdrock, men ändå har vi nu ett band som jag absolut måste ta upp och det mest för att de blandar en massa stilar, vilket de gör väldigt bra. Här finns tunga toner som varvas med folkmusik och reggae, ja det finns nog inget som de inte experimenterar med.

Stundtals så låter det fantastiskt, men ibland flippar de ut alltför mycket och då känns det mest som trams, men jag måste ändå säga att det är en intressant skiva. I det här fallet hade jag nog aldrig lyssnat på dem om jag inte fastnat för omslaget, så vad har vi lärt oss om det här?

Ha ett omslag som tilltalar massan så är det lättare att man får upp ögonen för er!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.