Det vi gör påverka kommande generation!

Det vi gör påverka kommande generation!

Som en del av min kamp för att vi som jobbar som influencers ska få mer inflytande hos företagen så blev jag medlem Influencers of Sweden, vilket jag tror ska ge mig en bättre grund att stå på. Jag började med att bli hobby medlem men gick ganska snabbt upp till att bli Pro, detta kostade en liten slant men som jag skrev innan så hoppas jag att det här ska kunna ge mig en bra grund att stå på.

Kanske kommer jag kunna hjälpa kommande generations influencers med det jobb jag gör, jag tror nämligen stenhårt på det här sättet vi jobbar. Men tyvärr så har företagen inte samma sätta att se på  de jobb vi gör, vi måste få företag att värdesätta det jobb vi gör. Därför så blev jag medlem i Influencers of Swede.

För att ju fler vi är desto mer kan vi påverka framtiden!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Marknadsföring    Tagged , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Det vi gör påverka kommande generation!

  1. Tror det är en bra sak ni gör. Jag känner mig inte som en influenser än iallafall. Jag skriver det som faller mig in än att få massa samarbeten. Självklart hade jag velat tjäna på bloggen men samtidigt är jag lite emot det här konsumtionsamhället. Trender hit å dit 😊 Så js. Jag är kluven. Haha.
    Lycka till i ditt arbete

  2. Du gör ett riktigt bra jobb och är en stor inspiration för mig och många andra. Fortsätt göra det du gör, det kommer gynna både dig själv och så många andra där ute och framförallt kommer du bidra till att folk vågar följa sina drömmar. Kram till dig min vän!

Kommentera