Det var svårare än jag hade räknat med!

Snäckan får symbolisera hur långsamt allt känns just nu. Foto: Christer Holm

Godmorgon mina vänner!

Det är nu klart med hur vi ska bygga väggen, det är bara frågan om när och hur vi ska lösa det hela . Det där med att få soffan såld var svårare än vad jag hade räknat med, det beror nog mycket på att den är så stor.

Priset tycker jag är helt överkomligt då den inte var billig att köpa in, jag begär 6000 för den, är det ett för högt pris på en soffa som jag haft sen 2012?

Soffan har kostat över 20000 som ny så jag tycker inte det är ett orimligt pris alls, hade nästan räknat med att den skulle säljas ganska snabbt.

Men det blev som sagt vad så blev det svårare än jag hade räknat med.

 

Postar i Lägenheten, Livet    Tagged , , , , ,     12 kommentarer    

12 tankar om “Det var svårare än jag hade räknat med!

  1. Det är svårare med begnat numera har jag oxå märkt. Det är så billigt att köpa nytt på vissa webbsidor, samt det som är begnat ska folk typ ha gratis trots att det ska vara nyskick

  2. Tycker priset är rimligt men tror många inte tänker på vad soffan har kostat och vad de får för kvalisort. De ser bara att de kan köpa en ny soffa för samma pengar, dock i sämre kvalisort men det tänker de inte på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *