Det vänder men det är lika jobbigt varje gång

img_20161002_123827Förutom recensionen jag skrev innan idag så har det egentligen inte hänt så mycket mer idag, har skurat luckor och städat toaletten. Visst låter det inspirerande och som något ni alla skulle vilja göra en söndag, det fick iallafall mig att bli avkopplad och nöjd med mig själv. Gillar inte när dipparna kommer och jag blir så där lätt irriterad och sur hela tiden, det är klart det märks på mig att något är fel eller att något inte stämmer. Det är som min hjärna går på högvarv hela tiden och jag har svårt att få den att stanna, innan har medicinen hjälpt mycket och jag har kunna samla tankarna ordentligt och placera dem i sina bås.

Jag brukar beskriva min hjärna som en stor hage med massa vildhästar, när jag sen fick medicin så började hästarna ställa sig i sina bås och jag kunde börjar tänka klart igen. Nu känns det som det är någon jädra mur i vägen och stoppar hästarna att komma in i sina bås.

Klart det här vänder men det är lika jobbigt varje gång dipparna kommer.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.