Det snöar i Ronneby

Onsdag och det snöar som bara den här i Ronneby, det var lagom kul att pulsa runt i snön till jobbet. Men skam den som ger sig jag lyckades ta mig genom den oplogade vägen genom skogen och fram till jobbet, ska ju sägas att det var redigt vackert att gå där och känna knastrande under skona. Det är inte snön och kylan jag har emot utan det är slasket som kommer efter och den där ruggiga kylan, den där kylan som biter fast sig ända in i benmärgen.

Men idag ska jag ut och åka snowracer med dottern och hennes vän hade jag tänkt mig nu efter jobbet. Vad ska ni göra idag ?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.