Det räckte inte enda fram

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Det räckte inte redigt enda fram, men jag blev iallafall reserv. Det kändes lite jobbig till en början när man läste att man var på plats 400 som reserv, dock så var jag på plats 1 som reserv på genusvetenskap. Det är visserligen en kortare kurs och den ligger i Lund, men jag acceptera att vara reserv på den och hoppas att någon tackar nej så jag kan läsa den. Då kan jag läsa den tillsvidare och sen söka in året efter.

Det var den plan jag har just nu, men jag har sökt lite jobb för att kunna få in lite pengar till hushållet. Men tänker man tillbaka och se vad man har presterat så ser man att jag har gjort en resa utan dess like för att komma ditt jag är idag.

Så trotts att det inte räckte enda fram så är jag ändå nöjd med mina prestationer detta år, jag kommer inte ge upp mina planer om att läsa beteendevetenskap. Så nu hoppas vi att någon tackar nej så jag kan börja läsa genusvetenskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.