Det omväxlande jobbet

IMG_20160906_075154Det händer saker hela tiden i mitt liv och det är ganska stora omställningar hela tiden, men jag tycker det kan vara kul och även  intressant. Nu när jag börjat vara ute och jobba med kunder så tycker jag nog att det känns roligare och mer tillfredsställande, även om allt det här är helt nytt så känns det ändå som att det är något jag skulle kunna tänka mig hålla på med och även leva på. Jobbet är väldigt omväxlande så risken att man blir uttråkad är väldigt liten.

Trotts att jag varit på dåligt humör en tid så är jag ändå väldigt glad och tillfreds med mitt liv, det är mycket tack vara nyfunna vänner och även att jag sopat undan de som faktiskt inte bryr sig. På det här sättet så slipper jag den negativ energi som de ger..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Det omväxlande jobbet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.