Det magiska har hänt !

24262241-origpic-85ca82-400x400Det magiska har hänt !
Jag kan idag erbjuda alla min läsare 10 % på hela add9.se sortiment, det här är så pass bra tillfälle att ni bara inte kan missa det här. Ni Kanske inte tycker det låter så mycket men det gäller även på rea produkter, så varför inte surfar in och använd min rabattkod. Det här är butiken för de som vill synas och gärna ha lite annorlunda kläder, personligen så älskar jag den här sidan just för att de har så läckra produkter.

add9-logo

 

 

 

 

För att utnyttja min kod så ska ni surfa in och sen skriva in  “christersom rabattkod.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.