Det ljusnar i min tillvaro

Malmö Garden Show 2016 | Foto : Christer Holm

Godmorgon mina vänner!
Idag är det torsdag och veckan är snart till ända, jag sov inatt hos A för första gången. Vi va uppe redan vid 5 i morse och gjorde i ordning oss för frukost, samt förbereda hennes son till skolan, min dotter har varit hos min syster över natten det är hon varje onsdag.

I morgon rutinerna uppe hos A ingår det även att att gå ut med hundarna, de måste ju ut och göra sina behov de med innan alla sticker på varsitt håll.

Känner ett större lugn nu än vad jag känt innan, det här kommer att fungera bra för oss båda det är jag säker på.

Jag brukar ha svårt att sova på nya platser men jag somnade som en stock igår, kände mig väldigt utvilad trotts den tidiga morgon jag fick gå upp. Så idag är det en bra dag med mycket sol, hoppas ni får en fin dag.

Så idag bjuder jag på en låt som gör mig redigt glad och få mig på bra humör.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Det ljusnar i min tillvaro

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.