Det kom ett mail..

Godmorgon min vänner och bloggkollegor!
En ny vecka och det är den här veckan som de flesta barn/ungdomar börjar skolan, här så börjar de den 10 januari. De behöver göra det för att komma in i sina rutiner igen. Även jag behöver komma in i rutiner igen, trotts att jag faktiskt har försökt hålla fast i dem under de här veckorna som barnen varit lediga.

Fick ett väldigt roligt mail igår, jag ska på ett bloggevent med andra bloggare/influencers. Kanske inte så där jätte unikt men det ska faktiskt bli redigt kul att träffa dem alla, kanske utbyta idéer och bygga nya samarbeten.  Vilka av er som läser min blogg kommer att vara där?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Event/Expo    Tagged , , , , , ,     14 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

14 tankar om “Det kom ett mail..

  1. Trevliga mail är ju alltid kul att få 🙂

    Här börjar dem skolan också den 10:e och själv återgår jag till jobbet den dagen också. Varit föräldraledig med barnen över jul och nyår, varit väldigt skönt.

  2. Tycker faktiskt också det är skönt att vardagen kommit tillbaka. Visst älskar jag ledigheter och mys tillsammans men men. Så roligt med event på G. Ha så trevligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.