Det kom en trimmer med posten!

Inlägget är ett Samarbete med Buzzador

Jag har genom Buzzador den stora äran att få testa en trimmer från Philips Multigroom , fick hem den igår så jag har inte hunnit med att testa den ännu. Men lovar er att det kommer upp både en video och en stor recension på hur den fungera, men först måste jag odla ut skägget till en vettig längd så man kan testa den.

Det roliga med det här var att jag inte hade någon aning om det här, min mail och mitt mobilnummer var felaktig så jag hade ingen kollinummer. Så det var bara ren tur att jag såg det när jag var inloggad igår på Buzzador.

 

Postar i Samarbeten    Tagged , , , , , , ,     6 kommentarer    

6 tankar om “Det kom en trimmer med posten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *