Det kom en trimmer med posten!

Inlägget är ett Samarbete med Buzzador

Jag har genom Buzzador den stora äran att få testa en trimmer från Philips Multigroom , fick hem den igår så jag har inte hunnit med att testa den ännu. Men lovar er att det kommer upp både en video och en stor recension på hur den fungera, men först måste jag odla ut skägget till en vettig längd så man kan testa den.

Det roliga med det här var att jag inte hade någon aning om det här, min mail och mitt mobilnummer var felaktig så jag hade ingen kollinummer. Så det var bara ren tur att jag såg det när jag var inloggad igår på Buzzador.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Samarbeten    Tagged , , , , , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Det kom en trimmer med posten!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.