Det här var inget för mig!

Photo by Cristian Baron on Unsplash

Har ni någon gång känt att nu får det vara nog, nu har jag nått den gränsen?

Jag känner just nu en stor stress gentemot allt som har med social medier och min bloggen, det får mig att må redigt dåligt och jag känner ingen inspiration att fortsätt nu.
Så min tanke med det här inlägget är att förklara vad gör jag åt det här, jo jag kommer nu ta det väldigt lugnt med allt som har med social medier att göra. Jag kommer absolut inte att sluta blogga då det här är något som jag vanligtvis älskar att göra, men jag orkar bara inte att blogg varje dag som läget är nu. Det finns så mycket annat som jag måste fokusera mitt liv på nu, jag kommer tillbaka och då starkare än någonsin.

Igår var det tre år sen jag startade den här bloggen, det har här mycket under den här tiden kan man lugnt säga. Det som börjades som en blogg med fokus på fotografering har idag vuxit fram till en livsstilsblogg, många resor har de varit med den. Allt från tatueringar till träning, marknadsföring och tjäna pengar. Att tjäna pengar på bloggen var absolut inte min tanke från början , det gick bara av rena farten. Men ungefär där så insåg jag att jag sålde mig på bekostnad av bloggen. Jag blev rent galen och började göra sponsrade inlägg för småpengar, jag var uppe i det blå och trodde att jag skulle bli något stort inom yrket. Ett yrke som går ut på att påverkar folk med det man skriver och gör. Det gick upp för mig att det är inte det här jag vill, min blogg ska inte vara en reklampelare.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     8 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

8 tankar om “Det här var inget för mig!

  1. Jag kan känna igen mig i det du skriver, trots att min blogg bara är en liten hobby så känner man press – man blir stressad för ingenting. Du gör alldeles rätt i att ta det lugnt, lägg bloggen lite åt sidan – gör det som bäst för dig! Kram, ta hand om dig!

  2. När man känner som du gör är nog det bästa, som du själv är inne på, att pausa skrivandet. Det är nog jättelätt att tappa sig själv om/när man börjar tjäna pengar på en blogg. Jag är ju inte där än så jag upplever bara det positiva. Men det finns många fällor att ramla ned i längs vägen. Det är jättepositivt att du ser detta och säger nej till att vara en reklampelare. Roligare kan man ha och viktigt som du skriver att fokusera på det du tycker är viktigt i livet. Hoppas att du hittar lust och glöd att ta en omstart när du bara fått säga nej en stund och sedan få skriva om det som är viktigt för dig 🙂

  3. Känner igen i mig själv i det du skriver, fast min blogg är en hobby så kan jag känna en sådan stress och ingen glädje!! Gör det som känns bäst för dig och det du mår bäst utav💕

  4. Känner igen precis vad du beskriver. Låt det ta den tid de tar, lyssna på kroppen och fokusera efter din egna förmåga! 🌸

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.