Det här med samarbeten!

Photo by Elijah Macleod on Unsplash

Det här med olika samarbeten!
Jag gör ofta samarbeten med olika företag , ibland kontakta jag dem själv men oftast är det dem som kontakt mig . Problemet är inte att jag får produkter att skriva om, problemet börjar när de kräver att jag ska skriva 300 ord om produkten som kostar runt 120 kr. Det här är inte okej att göra,  för mig är det här att inte respekterar mitt yrke  som influencer.  Det tar mig ungefär 1 ,5 timme att skriva ett sånt inlägg plus att jag även ska testa produkten, det här tar ett tag att göra.  man måste som företager tänka på sånt när man nu skickar en förfrågan om samarbeten.

Sen har vi den delen där jag själv skickar för att jag har ett intresse för det företaget gör, då räknar jag det här mer som ett ideellt jobb där jag enbart gör det för att jag tycker det är kul. Då kan jag mycket väl lägga ner flera timmar på ett inlägg, men det är ju enbart för att jag själv har tagit på mig det.

För om vi ska var helt ärlig så är det just skrivandet som är det roliga, det är det här jag älskar.

Men det ska vara på mina villkor!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Hur du tjänar pengar på din blogg    Tagged , , , ,     12 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

12 tankar om “Det här med samarbeten!

  1. Sant!
    Sånt här gillar jag att läsa, lär mig saker. Än har jag inte haft samarbete med någon, börjar precis lära mig om det så detta inlägg hjälper mig värdera allt. ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.