Det händer saker i livet

IMG_20160731_113045Söndag kom och söndagen gick och jag har jobbat mesta dels av dagen så det finns egentligen inte så mycket att skriva om dagen, jag har fått en del bara bilder på bandet som spelade hos oss på Silverforsen trotts att jag mest fick springa och göra grädde och våffelsmet, den som sa att jobba i café var ett glamoröst jobba hade mycket fel. Det är ett riktigt slit med så jädra kul och så varierande jobb, man blir så där skönt trött när man kommer hem. Sen att träffa alla dessa människor och hör hur nöjda de är med vår service då känner man att all slit är värt mödan.

Det händer saker i mitt liv nu och det är jag glad för, jag kommer uppdatera er om det lite senare. Men nu för ni nöja er med att vara nyfikna.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.