Det händer mycket nu!

Photo by Álvaro Serrano on Unsplash

Som ni förstår så händer det mycket här hemma, tyvärr är det mycket som vi inte kan gör åt det då vi väntar på en massa papper ska bli klara. Det är den långa väntan som är värst då det är så drygt, men det gör även att mycket stanna upp och bli liksom aldrig färdigt.

Allt det här väntat på att det ska bli klart  stressa både mig och Anna,  vi hoppas givetvis att det kommer går fort nu så vi kan fortsätta åt rätt riktning.  Man kan ju undra varför det ska vara så mycket pappersarbeten med allt man ska göra, man blir helt vimmelkantig av alla dessa formulär och blanketter.

När väl alla papper är klart så kommer det går som en dans med alla våra planer, eller jag är ganska säker på att allt kommer falla på plats och vi kan andas ut.

 

12 thoughts on “Det händer mycket nu!

  1. Ush då :/ Hoppas det går snabbt så man kan göra lite annat och inte bara fastna med sådant :/ Allt stannar ju upp då det blir så tyvärr. Vet precis det där med stress :/ Aldrig kul att han saker hängande över sig.

  2. Förstår inte så mycket av det du skriver eftersom jag inte vet vad det handlar om men jag hoppas det reder sig till slut och att ni slipper känna jobbig stress.

  3. Åh, allt detta pappersarbete. Ibland undrar man ifall det verkligen behövs så mycket papper. Förstår att det är mycket väntan. Hoppas att allt går bra! 🙂 // Petra Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.