Det hände mycket 2017

Annas sons rum

Här kommer lite onödig fakta om vad som hänt under 2017 , att det har hänt mycket det kan vi nog alla vara överens som!

Året började med att jag faktiskt var sambo med Anna, men  i april flyttade hon till sin lägenhet i Kallinge. Året fortsätter med att vi pendlar fram och tillbaka mellan varandra men att vi funderar på att flytta i hopp i en större lägenhet allesammans, det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss på den punkten utan efter mycket letande så bestämmer vi oss för att flytta ihop här i den här lägenheten.

Sovrum/ kontor

Men då krävs det en hel del jobb, sagt och gjort så i augusti så börjar vi med att renovera lägenheten och bygga en vägg i vardagsrummet. Jag slutar i september på mitt jobb för att helt och hållet jobba med bloggen, den riktiga sanningen är mycket mer komplicerad än så. Från Augusti till nu så har vi renoverat mitt gamla sovrum som idag är Annas sons rum , vi har delat av vardagsrummet så det nu är två rum. Alla rummen är så gott som klar förutom lite lister som ska upp. Det var på gott och ont som jag slutade på jobbet, jag han med att göra ganska mycket hemma så det gick lite fortare att bli klara med rummen.

Vardagsrum

Nästa år börja vi med hall,  dotterns rum samt köket. Den här resan kommer vi göra  2018.

Från en trea till en fyra på tre månader, det är inte så illa tycker jag.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     10 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

10 tankar om “Det hände mycket 2017

  1. Låter som en superspännande fortsättning ju! Tror det kommer bli asbra, det har det ju blivit än så länge!! Det är så kul att renovera, speciellt att planera i början och sen se resultatet näe det börjar bli klart??

  2. Ni har fått gjort mycket 🙂 I år här hemma så har vi hunnit med ny altan, satt in altandörr och byggt trappan till altandörren. Sen har vi renoverat ett rum på nedervåningen som var barnens gamla rum, innan alla flytta upp i sina sovrum på övervåningen. ( Vårt hus var från början var två lägenheter som vi har gjort om till ett familjehus). Det rummet heter blåbär och är numera min och mannens mys/hobbyrum 🙂
    Mannens dator och musikutrusting ska vara där (pågående projekt ännu då han ska fixa skrivbord dit) och mitt utrymme är redan på plats. Två stora bokhyllor för mina böcker och förra helgen köpte vi på Black Friday två fotöljer. Så en läshörna har jag nu äntligen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.