Det går upp och ner..

Charlie här får symbolisera hur trött jag är på det här nu.

Godmorgon!
Vet ej hur jag ska börja den här morgon, känner fortfarande ingen smak och är inte speciellt pigg. Är uppe på benen, men det är inte så mycket mer än så, känner mig lite nere då jag inte orkar hålla i min dotter kalas utan var tvungen lämna över det till hennes mamma. Visst man ska hjälpas åt, men det känns ändå som ett nederlag då jag hade velat vara med att göra det. Hade ju hoppats bli frisk till hennes kalas, men ibland blir det inte som man hade tänkt sig.

Samtidigt känns det som jag sviker henne och det är bland det värsta jag vet att gör,det enda jag kan göra nu är att fixa så allt finns klart till Lördag så har jag ändå gjort vad jag kan.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

11 Replies to “Det går upp och ner..”

  1. Förstår att det dåliga samvetet kommer som ett brev på posten, vet hur det är men du gör rätt i att lämna över det och vila upp dig ! Du får ta igen det sen ? Krya !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *