Det går framåt med träningen!

Photo by Tim Gouw on Unsplash

Det går framåt med träningen!

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Sista dagen den här jobbveckan så nu tar vi snart helg här hos familjen Holm och Ingvarsson, imorgon blir det ett passa på gymmet igen. Känner att jag behöver ta en längre runda på löpbandet, gör man det på morgonen så känns det som man får en fin start på dagen.

Träningen har mer eller mindre förändrat mitt sätt att se på både kost och rutiner, det kommer ta en tag innan jag helt kommit in i det hela. Men det känns som jag är på rätt väg och det är det viktigaste.

Träningen denna vecka!

Tisdag: Milon
Onsdag : Yogan blev inställd
Torsdag: Milon
Lördag: Cross/Löpbandet

Efterlysning!

Nu efterlyser jag bra proteinpulver som fungera då man bygger muskler, för det är det jag ska göra nu enligt min PT. Visst han rekommendera ju givetvis ett märke men nu vill jag bli bomaderad av andra märken som kanske är bättre, tveka inte att tipsa mig nu.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Träning    Tagged , , , ,     5 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

5 tankar om “Det går framåt med träningen!

  1. Kämpa på! Jag har inga rekommendationer på proteinpulver för jag anser att det är skit, (med belägg för mina åsikter tagna från fakta) kroppen får i sig tillräckligt med protein om man äter rätt 💪

  2. Vad skönt att det flyter på så bra med träningen. Det är skönt när man är inne i ett flow när det gäller just träning. Man mår ju då oftast allmänt bättre och endorfinet flödar 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.