Det först rediga passet på milon!

Photo by Zoltan Tasi on Unsplash

Godmorgon!
Här sitter jag allt för tidigt på morgonen, idag blir det en tur till gymmet för att köra ett snabbpass på milon. Dock kommer det blir lite senare än vad jag hade tänkt då jag har ett ärende till vårdcentralen.
Det känns skönt att vara igång med träningen, även här handlar det om att bryta min komfortzon. Otroligt svårt för mig att gå ner ditt själv och göra det här, vet att allt blir bättre med tiden. Men just nu är det lika jobbigt varje gång jag går ner, det tar liksom emot innan jag bege mig iväg men när jag väl är iväg så brukar det flytta på väldigt bra.

Man får ta ett steg i sänder, det är först då allt flyter på och man kan känna sig bekväm med det man gör. Skulle egentligen ha gjort detta träningspass i går, tyvärr så var jag tvungen att sitta i telefon som tog större delen av dagen. Det blir så vissa dagar.

För er som undra vad milon det är!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Träning    Tagged , , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Det först rediga passet på milon!

  1. Har kört Milon i ca 1 1/2 år…. Tycker att det är perfekt när tiden är knapp 🙂 för 17, 5 min har vi alla tid med om man bara kör ett varv?
    Brukar köra 2 varv 1-2 ggr/ vecka…
    Christer tycker du är grym som har tagit dig utanför din confortzon??????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.