Det finns ju plats för mer kläder!

Tjohoo!
Det är fredag idag och jag har suttit och vikt in mina kläder i garderoben, det känns fortfarande väldigt annorlunda för mig att jag faktiskt äger en garderob där mina kläder ska få plats. insåg ganska snabbt att jag har för lite kläder, allt för lite kläder. Fanns ju jättemycket plats kvar att fylla, hmm vilka sidor ska jag ut och köpa från idag. Skratt nej så illa är det inte men jag har inte så mycket kläder som jag trodde, dock har jag allt för många munkjackor som tar onödigt mycket plats.

Ni ser här, finns ju gott om plats för ännu mer kläder!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.