Det finns annan musik än hårdrock

img_20161010_180403De flestas skivor jag skrivit om här har varit med band som spelar den tyngre formen av rock, men vad ni kanske inte vet så lyssnar jag på väldigt mycket annan musik också. Några av mina favorit band är R.E.M. , Nirvana, The Cure , Siouxsie And Banshee mm. Så min tanke är att skriva lite recensioner på äldre plattor lite då och då, troligen kommer det inte upp så där jättemånga men några ska jag nog kunna knåpa ihop.

Det släpps ju så sjukt mycket bra musik nuförtiden och jag hinner knappt med att skriva om de plattorna, hade tänkte skriva om Sonata Arcticas skiva The Ninth Hour idag men så blev det ju inte alls utan jag skrev istället inlägg om inredning. Blir så trött på mig själv när jag gör så här, det är så tråkigt att jag aldrig kan slutföra en sak utan nu ligger det en halvfärdig recension som jag troligen kommer att ta bort och skriva en ny imorgon .

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , , , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.