Det där med Kläder

Kläder och ännu mer kläder , jag kan inte få nog av det.

Det är ingen hemlighet att jag älskar att lägga pengar på kläder och det har tagit ett tag för mig att hitta de butiker som jag tycker är värda att besöka enligt mig, det är inte så att jag köper från vilka butiker som helst utan jag jag har ju hitta de butiker som jag anser är de som passar mig och min still bästa.

Jag blandar gärna Rock/Street och får då min egen prägel på det, jag tycker det är ens till som passar mig och då köper jag helst från Topstreetwear och Extremeclothing Men det hindra mig inte från att hitta snygga kläder på andra ställen.

Den senaste tiden har jag hittat riktigt snygga kläder på Ninjapparel som jag nog lär köpa  och då har jag fastnat för två hoodis som jag bara älskar.

dark_grey_grande Ninjapparel_Assassin_s_Freerunner_Cover_grande

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.