Det börjar arta sig med balkongen

Det börjar ta sig

En lite kort uppdatering på hur det går för våran balkong, ja inte går det undan med att få den att bli klar. Men det är väl som man brukar säga “Den om väntar på något gott, väntar aldrig för länge“. Men i vårt fall känns det som att vi väntat allt för länge och det börjar bli jobbigt att inte kunna öppna balkongdörren.


Nu har de de kommit så pass lång att vi kan börja få en uppfattning om hur stort den kommer att bli, lite besvikna kanske vi blev till en början innan vi faktiskt insåg hur stor den kommer bli. Man börjar planera i huvudet hur man ska möblera, självklart hoppas man få in allt man hade önskat. Nu kommer vi kanske inte få plats med allt som vi vill ha med där ute , men det kommer få plats en elgrill , bord och stolar men även en hörna med mindre bord där man kan sitta och bara ta det lugnt med ett glas vin.

Visst ser vi fram emot att den ska bli klar, men som jag skrev i inledningen så har vi väntat så här pass länge så kan vi nog vänta ett kort tag till. Vi vet att det kommer gå fort nu när de kommit så här långt.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Lägenheten, Renovering    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.