Det blir en del resande i maj!

Den andra maj är redan här och snart ska man iväg igen på lite resa, ja vi ska till Olofström med barnen för att fira Annas mamma. Skulle egentligen ha åkt i måndags men vi kände att vi behövde kurera oss lite och bara koppla av på vår lediga dag, men på fredag bär det av till Olofström för lite firande.

Det är helt sjukt hur fort tiden går just nu, om man tänker efter så är det inte så långt kvar tills det är sommarlov och barnen får njut av lite ledighet. Själv är jag mest spänd på om jag kom in på mina kurser, hade varit så skönt att få börja läsa nu till hösten. Då kan man koppla av på ett annat sätt under sommaren.

 

Den 12 maj åker vi igen och den här gången är det på ett event i Malmö för influencers, ska blir intressant att se vad det här kan vara för något. Kanske man kan byta lite mer kontakter, visserligen kommer jag drar ner på samarbeten men det ska ändå bli väldigt kul att gå på ett sånt event.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

17 Replies to “Det blir en del resande i maj!”

  1. Så roligt med eventet! Jag missade tyvärr anmälningsdatum, då det var tänkt att jag skulle vara bortrest den dagen och planerna blev ändrade för sent.

  2. Jag tror att det eventet kommer bli riktigt kul! Hade gärna åkt själv om jag kunde. Men det kommer fler chanser 🙂 Ha en fortsatt bra dag vännen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *