Det blir bara pannkaka…

Photo by Bence Boros on Unsplash

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Hoppas allt är bra med er denna onsdag, själv har jag sovit som en stock inatt.

Idag hade jag tänkt fortsätta med att skriva klart några utkast samt fixa klart sidan om tjänster, det här är något jag har försökt få klart ganska länge nu. Det blir inte redigt som jag vill, tycker ändå att jag brukar kunna formulera mig bra. Men uppenbarligen inte den här gången, det blir som sagt va bara pannkaka av allt jag skriver.  Vill att det ska vara lätt att förstå utan en massa tekniska termer.

Ska dock ge det en chans till under dagen, kanske lyckas jag bättre den här gången.

Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     23 kommentarer    

23 tankar om “Det blir bara pannkaka…

  1. Det kommer säkert bli jättebra, ibland vill man för mycket och kanske skall antingen låta det vara och är bra nog eller lägga bort det och ta up det senare med ny inspiration

  2. Jag gillar upplägget på din blogg. 🙂 Ska nog återkomma och hämta inspiration nästa gång jag får för mig att aktivt jobba med att förbättra min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *