Det blev mycket igår..

Photo by Hanson Lu on Unsplash

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!

Skrev inte så mycket igår, det berodde främst på att jag inte fick den tid jag hade velat ha. Men det är så det är ibland, vissa dagar så kan man lägga upp flera inlägg på rad och andra dagar blir det bara ett inlägg.

Annas son blev väldigt glad för de presenterna han fick, han är så stor nu att han får bara nyttiga saker. Med andra ord inget Lego eller andra leksaker för honom, det gick även jättebra att laga kinamat i stället för att gå ut och och äta denna dag. Det blir att vi gå ut idag istället, tror de kommer uppskattas väldigt mycket.

På tal om Kina!

Det har alltid varit en dröm för mig att få åka ditt och gå på den kinesiska muren.

Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     13 kommentarer    

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

13 tankar om “Det blev mycket igår..

  1. Känner igen det där med att inte få till tiden. Med två barn hemma så går prioriteringarna till så mycket annat! Här planerar vi semestern! Vet inte var och när men något blir det…!

  2. Så bra att pojkens födelsedag blev lyckad. Roligt att ha någon överraskning att vänta på som restaurangen idag. Du att åka till Kina och gå på muren hade jag tyckt varit en one in a life time som jag gärna checkat av på min lista.

    Ha en bra dag.

Kommentera