Det blev lite mycket i helgen….


Till en början vill jag ursäkt mig för att jag inte lagt upp något inlägg idag, inte för att jag tror att det gör något men jag har haft så mycket att göra. Det är lite så att jag inte haft tid andas den här helgen, vet inte om det är någon som läser min blogg som gillar svensk reggae. Men jag var i går och lyssnade på Kapten Röd när han spelade i Malmö, mer tänker jag inte skriva om det här ännu då det kommer att komma en längre artikel på det här inom kort.

Jag kom iallafall hem sent i går, sen upp tidigt idag för att jobba. Så ni kan ju förstå att jag är lite trött nu, men samtidigt är det här ett liv som passa mig väldigt bra. Kom dock på mig själv med att sakna en lite dator att ha med mig, det hade underlättat jättemycket för mig.

Hoppas ni har en bra dag så kommer jag skriva en längre artikel om konserten om någon dag.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Det blev lite mycket i helgen….

  1. Kul med konsert ju. Jag är lite för dålig på att unna mig sånt. Jag unnar mig så klart med andra saker så går ingen nöd på mig men det är en speciell känsla med konserter, en riktig folkfest. Sist jag var på nåt sånt var på Lars Winnerbäck med Miss Li som förband. Satan så bra det var. Jag njuter fortfarande av att ha fått uppleva det trots att det var så många år sen 🙂 Hoppas du har en bra kväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.