Det blev ju bra det här!

Godmorgon min vänner och Bloggkollegor!
Torsdag idag , ny planer för dagen är på gång kan man säga. Men först så en lite uppdatering om hur renoveringen går, till helgen är det tänkt att vi ska göra klart vårat sovrum helt så vi kan börjar möblera rummet så som vi vill ha det. Nu kan man ju inte möblera på mer än ett sätt men jag tänkte mer på tavlor, böcker och liknade saker.

Soffhäng på högnivå! klädsel kommer att bytas.

Igår var vi och hämtade en soffa till som vi ska ha i vardagsrummet, det blev redigt bra trotts att vi inte har börjat med det rummet ännu. Så ännu en gång så är jag glad att jag faktiskt ritade upp allt innan vi började bygga. Nu fattas det bara ett bord som är lite större än det som står där.

De tär nog a och o när vi man håller på med att renovera som vi gör nu, rita upp det så man vet att allt fungera på papper. Sen är det ju helt underbart när allt faktiskt klaffa och man ser hur det färsiga resultatet ser ut.

Dagens planer!
Ska ta det ganska softa m jobba lite nu på morgonen med bloggen, sen blir det att skura fönsterbrädor och moppa golv. Det här är något som är fruktansvärt tråkigt men är ett måste tyvärr. Har även lovat att montera en läsa lampa i Annas sons rum. Så det blir en full dag i dag med.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Lägenheten, Livet    Tagged , , , , , ,     3 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

3 tankar om “Det blev ju bra det här!

  1. SV: Tack, ja nu saknas det lite inspirations tavlor med. 🙂 tack för att du tror på mig. Jo det ska gå att sluta röka, kämpigt kommer det att bli men det ska gå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.