Det är Wish som drar besökare till bloggen

Har insett att det folk oftast är inne och läser på min blogg är alla min tester från Wish, självklart så kommer det att komma upp en massa nya tester och jag kommer även att filma vissa av dessa tester. Nästa köp från Wish kommer att bli en Repeater för att förstärka mitt nätt över hela lägenheten, man tycker ju att den borde täcka hela lägenheten men tyvärr så ligger uttaget för bredbandet så nära dörren och jag vill inte dra en allt för lång kabel i lägenheten. Så det kommer bli ett intressant köp och ni kommer att få se hur man installera det och hur man får Wi-fi över hela lägenheten på ett mycket enkelt sätt.

Vi testade det här på jobbet förra veckan och då hade vi en något dyrare Repeater så det ska bli mycket intressant och se hur den här från Wish kommer att fungera då den ligger på ett par 100 kr billigare.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.