Det är en Risk att jag köper det här..


Favorit i repris, i sommars så passade jag och några vänner på att testa spelet Doctor Who Monopoly, detta var ett spel som fungera precis som vanligt Monopol. Lite små ändringar var det och gillar man Doctor Who så bör man äga denna utgåva helt klart. Jag kommer inom kort att skaffa mig Dr Who Riskthe Dalek Invasion of Earth, detta är något som jag faktiskt tror kan fungera redigt bra som brädspel.

Men för att ni inte ska glömma hur Monopolet är så får ni här en repris på när vi packade upp det i sommars.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet, Shopping    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.